Ψαρονέφρι γεμιστό με σάλτσα πορτοκαλιού - ξηρών φρούτων

Καταχωρήθηκε στις 15/12/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά συνταγής ψαρονέφρι (χοιρινό φιλέτο): 4 κομμάτια, 200 γρ. το καθένα βούτυρο: 50 γρ. βερίκοκα ξερά: 20 δαμάσκηνα ξερά: 30 μεγάλα χωρίς κουκούτσι λευκό κρασί: 200ml χυμός πορτοκαλιού: 300ml χυμός λεμονιού: 4 κουταλιές της σούπας αλάτι: όσο θέλετε πιπέρι: φρεσκοτριμμένο

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.icookgreek.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!