75
Υλικά
- ψαρονέφρι 1 κιλ
- γλυκοπατάτα 0.5 κιλ
- μήλα 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ελαιόλαδο 4 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- μηλόξιδο 1 φλ
- βούτυρο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά συνταγής 1 κιλό ψαρονέφρι χοιρινό (κομμένο σε φιλέτα) ½ κιλό γλυκοπατάτες (κομμένες κυδωνάτες μεγάλες) 3 μήλα κομμένα στα 4 1 μικρό κρεμμύδι λιωμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 2 κλαδάκια δενδρολίβανο 2 φύλλα δάφνης ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr