Ψαρονέφρι με κρασί, μέλι και θυμάρι

Καταχωρήθηκε στις 11/10/10

7 Ψήφοι Ψήφισε

Υλικά 3 κομμάτια ψαρονέφρι κομμένα σε φέτες200 ml λευκό κρασί2 κ.σ. μουστάρδα 2½ κ.σ. μέλι2 κ.σ. λάδι1 κ.σ. θυμάρι αλάτιπιπέρι λίγο λάδι για το άλειμα της σχάρας ή της γκριλιέραςΕκτέλεση Κόβουμε σε φέτες το ψαρονέφρι και τις βάζουμε στη γκριλιέρα που την έχουμε αλείψει με λίγο λάδι και την έχουμε αφήσει να κάψει. Ψήνουμε το κρέας κι όταν ροδίσει το αλατοπιπερώνουμε. Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε το κρέας να σιγοψηθεί στο αλκοόλ για 5 περίπου λεπτά. Σε ένα ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://delicieuses.forumotion.net

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!