ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΕΛΙΑΣ & ΣΑΛΤΣΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ

Καταχωρήθηκε στις 01/02/17

1 Ψήφοι Ψήφισε

ΥΛΙΚΑ 1 ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ: 20 ΕΛΙΕΣ ΚΑΛΑΜΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ) 2 K.Γ. ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 Κ.Σ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 Κ.Σ. ΦΡΥΓΑΝΙΑ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ 2-3 ΑΒΓΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ: 2 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ 1 ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ 1 Κ.Γ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 Κ.Γ. ΑΝΗΘΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 1 Κ.Γ. ΦΡΕΣΚΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 200 ML ΖΩΜΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ 2 Κ.Σ. ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ KALAMATA PAPADIMITRIOU 1 Κ.Γ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK ΧΥΜΟ ΑΠΟ ½ ΛΕΜΟΝΙ ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

Διάβασε τη συνταγή στο http://chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!