by admin

Ψαρονέφρι με Μουστάρδα και Γλυκό Κρασί Σάμου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια άλλη πρόταση για ψαρονέφρι στην κατσαρόλα, όχι ψητό, όπως συνηθίζουμε. Γίνεται ένα υπέροχο Κυριακάτικο ή εορταστικό πιάτο που θα το αγαπήσουν όλοι. Το συνοδεύουμε με ό τι μας αρέσει! Το κρέας διατηρείται μαλακό, λιώνει στο στόμα και η σάλτσα με το γλυκό κρασί το κάνει εξαιρετικά γευστικό και πικάντικο! Δοκιμάστε το!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το helengrblog.blogspot.com