86
Υλικά
- ψαρονέφρι 700 γρ
- ελαιόλαδο 0.33 φλ
- σκόρδο 2 σκελ
- γλυκό κρασί 0.5 φλ
- μουστάρδα 2 κσ
- πάπρικα γλυκιά 2 κγ
- πουρές πατάτας 2 κσ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- θυμάρι 2 κλων
- λεμόνι 0.5 τμχ
- πατάτες τηγανητές -
- ρύζι μπασμάτι -
Μια άλλη πρόταση για ψαρονέφρι στην κατσαρόλα, όχι ψητό, όπως συνηθίζουμε. Γίνεται ένα υπέροχο Κυριακάτικο ή εορταστικό πιάτο που θα το αγαπήσουν όλοι. Το συνοδεύουμε με ό τι μας αρέσει! Το κρέας διατηρείται μαλακό, λιώνει στο στόμα και η σάλτσα με το γλυκό κρασί το κάνει εξαιρετικά γευστικό και πικάντικο! Δοκιμάστε το!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com