by admin

Ψαρονέφρι με ούζο και ελιές

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Στο ψαρονέφρι έχω ιδιαίτερη αδυναμία, καθώς είναι ένα μαλακό κομμάτι κρέατος με λίγα λιπαρά αλλά εξαιρετικά νόστιμο.Κατά την γνώμη μου είναι από τα μέρη του χοιρινού που εκτός από λίγο αλατάκι και πιπεράκι, δεν χρειάζεται απαραιτήτως επιπλέον καρύκευση για νοστιμίσει. Όταν όμως του προστεθούν καρυκεύματα, μυρωδικά και άλλα συνοδευτικά, "συνεργάζεται" άψογα μαζί τους!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com