73
Υλικά
Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή λαχανικά στον ατμό, και ένα ελληνικό Chardonnay στο ποτήρι.Υλικά 4 μικρά ψαρονέφρια (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας τα κόψει κατά μήκος στη μέση) 1 κρεμμύδι ξερό, σε κυβάκια 3 σκελίδες σκόρδου, κομμένες σε φετάκια 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος), κομμένο σε λεπτές ροδέλες 1 κουτ. σούπας μαϊντανός (μόνο τα φύλλα), ψιλοκομμένος 1 κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι ή ρίγανη αποξηραμένη αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1 ποτηράκι λευκό κρασί...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr