Ψητό Αρνάκι Μαριναρισμένο

Καταχωρήθηκε στις 26/04/14

4 Ψήφοι Ψήφισε

Εμείς προτιμούμε να μαρινάρουμε πάντα καλά το αρνίσιο ή το κατσικίσιο κρέας, και να το ψήνουμε αργά στο φούρνο.Αυτή η συνταγή για μαρινάδα είναι φανταστική τόσο με το αρνίσιο όσο και με το κατσικίσιο κρέας.Καλύπτουμε καλά το αρνάκι με μαρινάδα και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες.Η συνταγή αυτή είναι ιδιαίτερα απλή, καθώς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακατέψετε τα υλικά της μαρινάδας με ένα σύρμα...

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.littlecookingtips.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!