by admin

Ψητό κατσαρόλας “υπερπαραγωγή”

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τη συνταγή την έχω από παλιό περιοδικό τηλεόρασης όπου ήταν δημοσιευμένο μαζί με συμβουλές για το τέλειο ψητό κατσαρόλας. Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Υλικά2 κ. μοσχάρι νουά σε δίχτυ (από τον κρεοπώλη σας) 150-200 γρ. βούτυρο φρέσκο χυμό 2 λεμονιών 1 ποτηράκι κρασί λευκό αρετσίνωτο 1 κ.σ. κονιάκ αλάτι, πιπέρι 350 γρ κρέμα γάλακτος ζαμπόν καπνιστό σε φέτες (περίπου 15 φέτες) τυρί έμμενταλ σε φέτες (περίπου 15 φέτες)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι κατσαρόλας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.greekmasa.gr