98
Υλικά
- χοιρινή σπάλα 1 κιλ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ημίγλυκο κρασί 1 ποτ
- δαφνόφυλλα 3 φύλλα
- κύβοι βοδινού 2 τμχ
Στη συνταγούλα αυτή θα βρείτε ένα μοναδικό πιάτο για μπουφέ ή επίσημο τραπέζι. Το κρέας πραγματικά λιώνει στο στόμα, είναι πεντανόστιμο, ταιριάζει καταπληκτικά με πατάτες τηγανητές και μην παραλείψετε να το συνοδεύσετε με μουστάρδα. Μπύρα παγωμένη ή δροσερό κόκκινο κρασί, το απαραίτητο συμπλήρωμα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr