Ψητό της κατσαρόλας και πατάτες παπρικάζ ογκρατέν ( Το Πρωινό 24.02.14)

Καταχωρήθηκε στις 25/02/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

1 κιλό μοσχάρι (φιλέτο ή κόντρα ή νουά ή ποντίκι ) 2 ζωμοί βοδινού 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο 1 καρότο 1/2 κρεμμύδι 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 1 πρέζα μοσχοκάρυδο αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι σπάγκος μαγειρικής Για τις πατάτες παπρικάζ: 1 κιλό πατάτες baby καθαρισμένες και

Διάβασε τη συνταγή στο http://argiro.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!