by admin

ραγού με λουκάνικο για την μακαρονάδα της Κυριακής

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το ραγού ή σάλτσα με κρέας αποδίδει βάθος και πληρότητα γεύσης καθώς μισομεθυσμένο σιγομαγειρεύεται με τη ντομάτα και τα λαχανικά (κρεμμύδι-καρότο-σέλερι) - έχει προηγηθεί το κρασί. Τα μπαχαρικά διευρύνουν τον γευστικό ορίζοντα της σάλτσας. Ο εξαιρετικός χαρακτήρας ωστόσο διαμορφώνεται από τον βασικό συνδυασμό υλικών και χρόνου αλληλεπίδρασης εν θερμώ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μακαρονάδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com