65
Υλικά
- κατσικίσιο μπούτι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- σέσκουλα 1 ματσ.
- μάραθος 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- κατίκι 250 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 1 κατσικίσιο μπούτι 1,2 - 1,5 κιλά, χωρίς κόκαλο (ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας το ετοιμάσει για ρολό) 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 ποτήρι κρασιού λευκό κρασί 1 ποτήρι κρασιού νερό Για τη γέμιση 1 ματσάκι σέσκουλα, χονδροκομμένα 1/2 ματσάκι μάραθος, ψιλοκομμένος 1/2 ματσάκι άνηθος, ψιλοκομμένος 3 φρέσκα κρεμμυδάκια...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr