171
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 2.5 κιλ
- χωριάτικα λουκάνικα 2 τμχ
- καρότο 4 τμχ
- σέλινο 2 κλων
- κρεμμυδάκια στιφάδου 0.5 κιλ
- λάδι 4 κσ
Το ρολό χοιρινό είναι συνταγή του γαμπρού μου σεφ Κωνσταντίνου Λιαπάτη. Είναι πράγματι τόσο μαλακό και γευστικό το αποτέλεσμα που σίγουρα θα ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας σ' ένα γιορτινό τραπέζι. Εδώ το έχω γεμίσει με λουκάνικο χωριάτικο. Για να πετύχει το ρολό μας χρειάζεται το κατάλληλο αλάτι και το καλό ψήσιμο με μια βελούδινη σάλτσα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.syntagesmamas.gr