153
Υλικά
- σνίτσελ 8 τμχ
- μανιτάρια 300 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- σκόρδο 1 κσ
- κίτρινο τυρί 3 κσ
- κρέμα γάλακτος 500 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- αλεύρι -
Το φαγάκι αυτό το έχω συνδυάσει με Σαββατιάτικα μεσημέρια, τότε που μπορούμε να βρεθούμε όλη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι και να το απολαύσουμε.
Τρυφερά σνίτσελ, καλυμμένα από μια λαχταριστή κρεμώδη σάλτσα με μανιτάρια, στην οποία έχει λιώσει όμορφα λίγο τριμμένο τυράκι, ίσα για να την μελώσει.
Συνήθως το κάνω με σνίτσελ γαλοπούλας ή κοτόπουλου, που είναι πιο τρυφερά, αλλά μπορούμε να το φτιάξουμε με ότι σνίτσελ προτιμάμε.
Το συνοδεύουμε με ένα νόστιμο ρυζάκι, λίγο καλό κρασάκι και κουβεντούλα γύρω από το τραπέζι με τους αγαπημένους μας.
Τρυφερά σνίτσελ, καλυμμένα από μια λαχταριστή κρεμώδη σάλτσα με μανιτάρια, στην οποία έχει λιώσει όμορφα λίγο τριμμένο τυράκι, ίσα για να την μελώσει.
Συνήθως το κάνω με σνίτσελ γαλοπούλας ή κοτόπουλου, που είναι πιο τρυφερά, αλλά μπορούμε να το φτιάξουμε με ότι σνίτσελ προτιμάμε.
Το συνοδεύουμε με ένα νόστιμο ρυζάκι, λίγο καλό κρασάκι και κουβεντούλα γύρω από το τραπέζι με τους αγαπημένους μας.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com