72
Ο λόγος που αποκαλώ αυτό το σνίτσελ βιεννέζικο δεν είναι ότι είναι ακριβώς σαν εκείνο. Στην αυθεντική βιεννέζικη συνταγή το φτιάχνουν μόνο με μοσχαρίσιο κρέας, δεν είναι γεμιστό, είναι τηγανισμένο μέσα σε βούτυρο και συνοδεύεται από πατατοσαλάτα. Το αποκαλώ έτσι επειδή η τραγανή χρυσαφένια κρούστα που σπάει καθώς το ανοίγετε στην μέση και η πεντανόστιμη κρεμούλα που θα απλωθεί στο πιάτο σας θα σας παρασύρει σ΄ένα ατελείωτο γευστικό βιεννέζικο βαλς!
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr