ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΥΤΟ, ΠΟΥΡΕ ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑΣ & ΣΟΣ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ

Καταχωρήθηκε στις 18/12/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

2 κομμάτια ψαρονέφρι (400 γρ.) 20 γρ. τυρί Arla Samsoe 4 φύλλα φασκόμηλου 6 φέτες προσούτο Ifantis 2 κ.σ. ελαιόλαδο Καλαμάκια για σουβλάκι  3 γλυκοπατάτες  50 γρ. βούτυρο Lurpak 100 γρ. Arla κρέμα γάλακτος Αλάτι-πιπέρι ½ κρεμμύδι ξερό 150 ml ζωμό κότας 1 κ.σ. αλεύρι 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 2 φύλλα φασκόμηλου  Χυμό από ½ λεμόνι

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!