84
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ψωμί 4 φέτ
- κύμινο 0.5 κγ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο 7 κσ
- ξύδι 2 κσ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ζάχαρη -
Υλικά: Για το κιμά: Κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ. 1 κρεμμυδάκι ξερό τριμμένο 1-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 3-4 φέτες ψωμί 1/2 κουταλάκι κύμινο 1 αυγό αλάτι πιπέρι 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξύδι Για τη σάλτσα: 3 κ.σ. ελαιόλαδο 500 γρ. συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας στη μύτη του κουταλιού ζάχαρη αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.evri-food-recipes.blogspot.gr