Σουτζουκάκια με ελιές στη γάστρα

Καταχωρήθηκε στις 21/01/10

1 Ψήφοι Ψήφισε

Σκεπάζω την γάστρα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο (διάρκεια ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο σας).Στην διάρκεια του ψησίματος, ανοίγω την γάστρα μόνο μία φορά (μετά από μισή ώρα περίπου από την αρχή του ψησίματος) για να ανακατέψω ελαφρά τα σουτζουκάκια με την σάλτσα τους.Καλή επιτυχία!

Διάβασε τη συνταγή στο https://syntageskardias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!