by admin

Σουτζουκάκια με ελιές στη γάστρα

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σκεπάζω την γάστρα και ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο (διάρκεια ψησίματος ανάλογα με τον φούρνο σας).Στην διάρκεια του ψησίματος, ανοίγω την γάστρα μόνο μία φορά (μετά από μισή ώρα περίπου από την αρχή του ψησίματος) για να ανακατέψω ελαφρά τα σουτζουκάκια με την σάλτσα τους.Καλή επιτυχία!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: σουτζουκάκια, σουτζουκάκια με ελιές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com