155
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 1 κιλ
- φρυγανιά 6 κσ
- κόκκινο κρασί 1 ποτ
- σκόρδο 2 σκελ
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- κύμινο 2 κγ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- ζάχαρη 1 κσ
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
6 κ.σ. φρυγανιά
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
1 κύβο λαχανικών διαλυμένο σε λίγο λάδι
2 κρεμμύδια τριμμένα
2 κ.γλ. κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
500 γρ. χυμό ντομάτας
1 κ.σ. ζάχαρη
6 κ.σ. φρυγανιά
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
2 σκελίδες σκόρδο
1 κύβο λαχανικών διαλυμένο σε λίγο λάδι
2 κρεμμύδια τριμμένα
2 κ.γλ. κύμινο
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
500 γρ. χυμό ντομάτας
1 κ.σ. ζάχαρη
Διάβασε τη συνταγή στο cookingbook.gr