68
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 800 γρ
- κιμάς χοιρινός 200 γρ
- ψωμί 5 φέτ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- αυγά 2 τμχ
- πιπέρι 0.5 κγ
- ρίγανη 1 κγ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- μηλόξιδο 1 κσ
- αλάτι 1.5 κγ
- χυμός ντομάτας 700 γρ
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ρίγανη 0.5 κγ
- κύμινο 0.33 κγ
- πιπέρι 0.33 κγ
- αλάτι 1 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
Η συνταγή που σας δίνω σήμερα είναι αρκετά παλιά, βγαλμένη από το βιβλίο συνταγών της γιαγιάς μόνον που εγώ της έδωσα μια πιο σύγχρονη κι ελαφριά πινελιά ... ψήνοντας τα μπιφτεκάκια αντί να τα τηγανίσω κάτι που οι ... "τολμηροί" μπορούν να το παραλείψουν ακολουθώντας την διαδικασία του τηγανίσματος. Μετά, λοιπόν, απ' αυτήν την ιστορική "βόλτα", απολαύστε ένα τόσο μεστό στην γεύση πιάτο!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com