Σπέσιαλ δείπνο: πως να ψήνετε τέλεια μοσχαρίσιες μπριζόλες ή ολόκληρο φιλέτο

Καταχωρήθηκε στις 12/02/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τώρα που πλησιάζει ο Άγιος Βαλεντίνος, αλλά και η Τσικνοπέμπτη, είναι καιρός να μοιραστώ μαζί σας την πιο τέλεια μέθοδο για να φτιάχνετε μεγάλα, ακριβά κομμάτια μοσχαριού, όπως φιλέτο και μπριζόλες (rib eye, t-bone, picanhia κλπ.), με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι πάντα τέλεια ψημένα και ζουμερά! Κάτι τόσο ιδιαίτερο και ομολογουμένως λίγο ακριβό

Διάβασε τη συνταγή στο https://foodjunkie.eu

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!