Σπετζοφάι

Καταχωρήθηκε στις 22/09/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το Σπετζοφάι είναι ένα πολύ δημοφιλές, παραδοσιακό   πιάτο της Πηλιορείτικης κουζίνας. Βασικό συστατικό του είναι το λουκάνικο, που πρέπει να είναι καλής ποιότητας, πικάντικο και αρωματικό. Η γεύση και τα αρώματά του θα βγουν στη σάλτσα ντομάτας και θα δέσουν υπέροχα με τις πιπεριές. Στο Πήλιο σερβίρεται όλο το χρόνο, μαζί με τη φασολάδα. Δίνεται και πιο ελαφριά, αν τα υλικά ετοιμαστούν χωριστά και στο τέλος ενσωματωθούν. Δοκιμάστε τη!

Διάβασε τη συνταγή στο https://helengrblog.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!