Στιφάδο με κρέας (βοδινό ή μοσχάρι ή κοτόπουλο ή κουνέλι)

Καταχωρήθηκε στις 05/02/11

56 Ψήφοι Ψήφισε

Αμέσως μετά το λαγό, κατάλληλο για στιφάδο είναι το βοδινό κρέας και μετά το κουνέλι. Ακολουθούν το μοσχάρι και το κοτόπουλο. Αυτή τη φορά το έφτιαξα με βοδινό, συχνότερα το φτιάχνω με μοσχάρι.

Διάβασε τη συνταγή στο https://cretangastronomy.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!