291
Υλικά
- ζυγούρι 1 κιλ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- πιπέρι 10 κόκκοι
- σκόρδο 3 σκελ
- κόκκινο πιπέρι 1 κγ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κγ
- κόκκινο κρασί 1 κσ
Το ζυγούρι ίσως από μερικούς είναι ένα κρέας που δεν αγοράζουν συχνά και ίσως καθόλου μα σας διαβεβαιώ ότι είναι πενταντόστιμο αν το μαγειρέψεις και πάνω από όλα να το βράσεις καλά.Εγώ το μαγειρεύω με πολλούς τρόπους μα θα σας δείξω το σημερινό που το εκτίμησαν όλοι όσοι το έφαγαν.Χρειαζόμαστε ζυγούρι τόσο όσα και τα άτομα που θα φάνε, εγώ σήμερα αγόρασα ένα μπροστινό μπουτάκι που το ξεκοκάλισα προσεκτικά.
Διάβασε τη συνταγή στο aktidadimitris.blogspot.com