Στρογγανόφ με μοσχάρι και γιαούρτι

Καταχωρήθηκε στις 10/07/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Ένα διαφορετικό , ελαφρύ στρογγανόφ! Υλικά Φιλέτο μοσχάρι κομμένο σε λωρίδες - 1 κιλό Κρεμμύδι ξερό - 1 1/2 Μανιτάρια μικρά φρέσκα - 400 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό - 400 γρ. Βούτυρο - 3 κουταλιές της σούπας Γάλα - 1/2 φλυτζάνι τσαγιού Λευκό κρασί - 1 φλυτζάνι του τσαγιού Νερό - 1 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι-πιπέρι - Ρύζι - 1 φλυτζάνι του τσαγιού...

Διάβασε τη συνταγή στο http://chefoulis.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!