Svickova το μοσχαράκι της μαμας

Καταχωρήθηκε στις 02/06/18

1 Ψήφοι Ψήφισε

Το Svickova είναι μοσχαρίσιο κρέας με λαχανικά. Είναι πολύ εύκολο, αν και θέλει λίγη υπομονή στο ψήσιμο και στο μαρινάρισμα. Συνηθίζετε να σερβίρετε με το βραστό ψωμί (houskové knedlíky), που είναι μπλιάξ, και με σάλτσα cranberry .

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.dolmadaki.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!