Συκωταριά Ριγανάτη στο Τηγάνι

Καταχωρήθηκε στις 11/05/13

1 Ψήφοι Ψήφισε

Παίρνουμε μία συκωταριά μικρού μεγέθους και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια.  Πλένουμε καλά τα κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι στη φωτιά, μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό.  Μόλις πάρουν βράση, πετάμε το νερό και τα ξαναβάζουμε στο τηγάνι, μαζί με ένα ποτήρι του κρασιού νερό και μισό ποτήρι ελαιόλαδο.  Αφήνουμε να βράσουν και μόλις τελειώσει το νερό και αρχίσουν να τηγανίζονται, προσθέτουμε αλάτι,πιπέρι,ρίγανη, μία κουταλιά της σούπας μουστάρδα και ανακατεύουμε μέχρι να μελώσουν.  Στύβουμε ένα λεμόνι και με το χυμό του σβήνουμε την τηγανιά.  ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://lopis-place.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!