ΣΥΚΩΤΙ ΨΗΤΟ

Καταχωρήθηκε στις 02/07/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

Για το συκώτι λοιπόν, άλλαξα άρδην γνώμη όταν δοκίμασα για πρώτη φορά την φημισμένη ιταλική συνταγή "συκώτι αλά βενετσιάνα". Εκεί έμαθα ότι για να μείνει τρυφερό και ζουμερό, πρέπει να ψηθεί ελάχιστα, αν μάλιστα είστε σίγουροι για την καλή του ποιότητα, μπορεί να μείνει και με το αίμα του. Ετσι λοιπόν, αφού το μαρινάρισα στο γάλα, απλά το έψησα στα κάρβουνα. Τέλειο!

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!