111
Υλικά
- κατσικάκι 5 κιλ
- συκωταριά 1 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ελαιόλαδο 1 φλ
- ρύζι 1 κιλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- κουκουνάρι 1 φλ
- κάστανα 2 φλ
- σταφίδες 1 φλ
- λεμόνι 2 τμχ
- κανέλα 1 κγ
Κατσικάκι γεμιστό… μπουκιά και συχώριο! Κλασικό παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής κουζίνας για την μέρα του Πάσχα αλλά και κάθε γιορτινής περίστασης. Κατσικάκι γεμισμένο με νοστιμιές κι αρώματα της άνοιξης για το Πάσχα, με κάστανα και σταφίδες για το χειμώνα, σκέτο λουκουμάκι!
Διάβασε τη συνταγή στο cookeatup.com