78
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 350 γρ
- ψωμί του τόστ 1.5 φέτ
- κέτσαπ 1 κσ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- μουστάρδα 1 κσ
- ρίγανη 1 κγ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- αλάτι 0.25 κγ
- πιπέρι 0.125 κγ
Αφράτα, νόστιμα μπιφτεκάκια Κάποιες φορές, όταν δεν τα φτιάχνω για παιδιά ή ανθρώπους που δεν τρώνε καυτερά, βάζω αντί για κέτσαπ μια κ. σ. sambal oelek, την καυτερή ασιατική πάστα τσίλι. Μπορείτε επίσης, αντί για την πάστα τσίλι να βάλετε και πολτοποιημένη πιπεριά φλωρίνης από βάζο. Σημαντικό για το μπιφτέκι είναι όπως φαντάζεστε ο κιμάς.
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu