by admin

Τηγανιά Σικελίας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά συνταγής για την τηγανιά 1 κιλό χοιρινή τηγανιά 300γρ. μανιτάρια λευκά 1 ποτ. κρασ. κρασί λευκό ½ φλιτζ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι για τη μαρινάδα 2 σκελίδες σκόρδο 3 κ.σ. μέλι ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. ξύδι μπαλσάμικο 3 κ.σ. σόγια σος 2 πορτοκάλια (ο χυμός τους και ξύσμα ) ½ κ.γ. κανέλα σκόνη ⅓ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: τηγανιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cooklos.gr