by admin

Hünkâr Beğendi (Μοσχαράκι τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά (για τας κεμπάπ) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ελιά (σε θερμοκρασία δωματίου) * 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές κέρατα ψιλοκομμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο 1 φύλλο δάφνης 1-2 φλιτζ. τσαγιού χλιαρό νερό Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι Υλικά (για πουρέ μελιτζάνας) 4 μελιτζάνες 50 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο 50 γραμμάρια αλεύρι 500 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμάρια παρμεζάνα ή γραβιέρα Μοσχοκάρυδο τριμμένο Αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.gr
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskamomata.blogspot.gr