94
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κέρατο 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- φρέσκο βούτυρο 2 κσ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μελιτζάνες 4 τμχ
- φρέσκο βούτυρο 50 γρ
- αλεύρι 50 γρ
- γάλα 500 ml
- παρμεζάνα 100 γρ
- γραβιέρα 100 γρ
Υλικά (για τας κεμπάπ) 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ελιά (σε θερμοκρασία δωματίου) * 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 πιπεριές κέρατα ψιλοκομμένες 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 2 ντομάτες ψιλοκομμένες 2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 2 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο 1 φύλλο δάφνης 1-2 φλιτζ. τσαγιού χλιαρό νερό Ρίγανη Αλάτι Πιπέρι Υλικά (για πουρέ μελιτζάνας) 4 μελιτζάνες 50 γραμμάρια φρέσκο βούτυρο 50 γραμμάρια αλεύρι 500 ml χλιαρό γάλα 100 γραμμάρια παρμεζάνα ή γραβιέρα Μοσχοκάρυδο τριμμένο Αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.gr