40
Αυτη η συνταγη προερχεται απο την παραδοσιακη Ιταλικη κουζινα και αναφερεται μεσα στο βιβλιο των αδελφων Σίμιλι "La buona cucina di casa". Οπως μας λενε λοιπον οι συμπαθεστατες Βαλερια και Μαργκεριτα, οι κυνηγοι, συμφωνα με μια παλια συνηθεια, οταν γυριζαν απο το κυνηγι, κρεμουσαν τα ζωα που σκοτωναν ανποδα και συγκενρωναν το αιμα τους, το οποιο μετα το χρησιμοποιουσαν για να τα μαγειρεψουν. Εμεις βεβαια κατι τετοιο μαλλον δεν θα το καναμε σημερα, ακομη και αν ειχαμε την ευκαιρια. Εναλλακτικα, οπως μας προτεινουν οι αδελφες Σίμιλι, μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το συκωτι του κουνελιου, με το οποιο...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com