61
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ντομάτα 800 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές τσίλι 1 τμχ
- τσίλι 1 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
- κόκκινα φασόλια 400 γρ
- καλαμπόκι 200 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- αλάτι 1 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- κύμινο 1.5 κγ
- κανέλα 1 κγ
- γαρύφαλλο 0.33 κγ
Υλικά συνταγής 500γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 800γρ. ντομάτες κονκασέ 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη 1 πιπεριά τσίλι ψιλοκομμένη ή 1 κ.γ. σκόνη τσίλι 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 400γρ. κόκκινα φασόλια βρασμένα και στραγγισμένα 200γρ. καλαμπόκι βραστό (ή κονσέρβας) ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr