84
Υλικά
- συκωταριά 1 τμχ
- μπόλιες 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- δυόσμος 1 φλ
- ρύζι καρολίνα 4 κσ
- ρύζι γλασέ 4 κσ
- κουκουνάρι 4 κσ
- αυγά 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- γιαούρτι αγελαδινό 2 κεσεδάκι/α
Υλικά συνταγής 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια 2 μπόλιες (σκέπες) αρνίσιες ή κατσικίσια 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο ½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 φλιτζ. δυόσμο ψιλοκομμένο 4 κ.σ. ρύζι καρολίνα ή γλασσέ 1 φλιτζανάκι νερό 4 κ.σ. κουκουνάρι 1 αυγό για επάλειψη λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα λίγη ρίγανη αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr