by admin

Τζιγεροσαρμάς

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σαν μαγειρίτσα σε ντολμά είναι ο τζιγεροσερμάς, πολύ συνηθισμένος στη Βόρεια Ελλάδα και μάλλον άγνωστος στη Νότια. Ένας μεζές της Άνοιξης και της Πασχαλιάς που τραβάει καλό κρασί και λαμπρύνει το τραπέζι. Χρόνος προετοιμασίας: 40 λεπτά, χρόνος μαγειρέματος: 50 λεπτά....
Διάβασε τη συνταγή στο www.homefood.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: τζιγεροσαρμάς

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.homefood.gr