Vegan γιουβαρλάκια με ταχινολέμονο, χυλωμένα & λαχταριστά

Καταχωρήθηκε στις 10/02/21

1 Ψήφοι Ψήφισε

Σήμερα gingerάκι μου σου φτιάχνω μία πολύ ιδιαίτερη και πολύ πολύ αγαπημένη συνταγή που είχα να φάω χρόνια λόγω της αποχής από το κρέας και μου είχε λείψει πολύ, τα γιουβαρλάκια της μαμάς μου, στην vegan/νηστίσιμη εκδοχή τους φυσικά! Τα γιουβαρλάκια είναι ένα πιάτο που ζητούσα συνέχεια από τη μαμά μου τον χειμώνα και λάτρευα να τρώω με λίγο μόνο τυρί στο πλάι -χωρίς ψωμί για να μην φουσκώσω και να φάω όσους περισσότερους κεφτέδες μπορώ. Οι κεφτέδες της μαμάς μου είναι πάντα τέλεια βρασμένοι, έχουν την ιδανική αναλογία ρυζιού, χυλωμένη σουπίτσα και μπόλικο αυγολέμονο

Διάβασε τη συνταγή στο https://www.madameginger.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!