by admin

Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα Teriyaki και λαχανικά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια γρήγορη και νόστιμη ιαπωνική συνταγή.Εγώ χρησιμοποίησα μία έτοιμη πολύ ωραία Ιαπωνική σάλτσα Teriyaki ωστόσο η σύνθεσή της είναι πολύ εύκολη και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και για να μαρινάρουμε το κρέας μας.Υλικά για 2-3 άτομα:6 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο πολύ λεπτές4-5 κ.σ. Teriyaki Sauce1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες1/2 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες2 μικρές πατάτες1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένααλάτι πιπέριλίγο ελαιόλαδοΕκτέλεση:   Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μην διαλύονται.Πλένουμε τις μπριζολίτσες, τις
Διάβασε τη συνταγή στο oreksinaxeis.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μπριζόλες, χοιρινό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το oreksinaxeis.blogspot.com