Χοιρινά μπριζολάκια με σάλτσα Teriyaki και λαχανικά

Καταχωρήθηκε στις 02/11/09

4 Ψήφοι Ψήφισε

Μια γρήγορη και νόστιμη ιαπωνική συνταγή.Εγώ χρησιμοποίησα μία έτοιμη πολύ ωραία Ιαπωνική σάλτσα Teriyaki ωστόσο η σύνθεσή της είναι πολύ εύκολη και μπορούμε να την χρησιμοποιήσουμε και για να μαρινάρουμε το κρέας μας.Υλικά για 2-3 άτομα:6 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλο πολύ λεπτές4-5 κ.σ. Teriyaki Sauce1/2 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες1/2 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες2 μικρές πατάτες1 κονσέρβα μανιτάρια ψιλοκομμένααλάτι πιπέριλίγο ελαιόλαδοΕκτέλεση:   Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν αλλά να μην διαλύονται.Πλένουμε τις μπριζολίτσες, τις

Διάβασε τη συνταγή στο https://oreksinaxeis.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!