76
Υλικά
- πανσέτα 1 κιλ
- ελαιόλαδο 40 ml
- κόλιανδρο 1 κσ
- κύμινο 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 1 κσ
- σχοινόπρασο 1 κσ
- μπούκοβο 1 κσ
- ντομάτα 2 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- πάστα πιπεριάς 120 γρ
- ελαιόλαδο 40 ml
- ζάχαρη 1 κσ
- ξύδι 60 ml
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. Τα βουτάμε σε ένα γλυκόξινο relish ντομάτας (σκεφτείτε κάτι σαν μαρμελάδα) και τα τρώμε με το χέρι σα να είμαστε σε μια καντίνα στην Arce Avenue της Βολιβίας ακούγοντας Lambanda. Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Street Food!
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com