74
Υλικά
- χοιρινά παϊδάκια 2 κιλ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- μέλι 4 κσ
- μουστάρδα 4 κσ
- σάλτσα σόγιας 4 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 4 κσ
- κόλιανδρο 2 κγ
- πιπέρι 2 κγ
- τζίντζερ 1 κγ
- αλάτι -
Συνεχίζουμε το τσίκνισμα και το Σαββατοκύριακο με αυτά τα πολύ νόστιμα παϊδάκια. Υλικά 2 κιλά άκρες από χοιρινά παϊδάκια (λέγονται και κορτεζίνες ή spare ribs. Είναι οι άκρες από τα χοιρινά παϊδάκια, τις οποίες ζητάμε να μας τις χωρίσουν μία προς μία) 4 κουτ. σούπας μέλι 6 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 4 κουτ. σούπας μουστάρδα, κατά προτίμηση με κόκκους 4 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας, κατά προτίμηση βιολογική 4 κουτ. σούπας βαλσαμικό ξίδι
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr