134
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 4 τμχ
- αλεύρι 2 κσ
- πάπρικα 1 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ζωμός κρέατος 0.5 φλ
- κρεμμύδια 2 κσ
- μουστάρδα σε σκόνη 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 1 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 φύλλα
Το Κυριακάτικο τραπέζι αυτής της εβδομάδας θα έχει ζουμερές χοιρινές μπριζόλες με μια ξεχωριστή σάλτσα μουστάρδας που απογειώνει την γεύση του κρέατος. Ένα πιάτο που το αγαπάμε ιδιαιτέρως και με την πρώτη ευκαιρία το σερβίρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr