ΧΟΙΡΙΝΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ, ΤΖΙΝΤΖΕΡ & ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΦΡΑΟΥΛΑ

Καταχωρήθηκε στις 04/06/15

1 Ψήφοι Ψήφισε

2 κιλά χοιρινή πανσέτα  2 σκελ. σκόρδο  1 ματσ. δενδρολίβανο 125 γρ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou Ελαιόλαδο   Αλάτι-πιπέρι 1 ½ κιλό μήλα πράσινα ή ξινόμηλα 200 γρ. τζίντζερ  150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak soft Αλάτι 1 ματσ. baby ρόκα  4 κ.γ. κρέμα βαλσαμικού με φράουλα Kalamata Papadimitriou Ελαιόλαδο

Διάβασε τη συνταγή στο http://www.chefonair.gr

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!