Χοιρινή τηγανιά ή Μπεκρή μεζέ

Καταχωρήθηκε στις 12/07/15

5 Ψήφοι Ψήφισε

Τα παλιότερα χρόνια, αυτός ο μεζές ήταν συνυφασμένος με τα Χριστούγεννα, (με το έθιμο της γουρνοχαράς), και ανάλογα με το αν τον μαγείρευαν με αλκοόλ ή όχι, τον έλεγαν μπεκρή μεζέ ή τηγανιά. Ανάλογα την περιοχή, έβαζαν και ντομάτα, κρεμμύδια ή πράσα, ή ακόμη και τυριά.

Διάβασε τη συνταγή στο https://faghta-giagias.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!