Χοιρινή τηγανιά με πράσα, μαριναρισμένη σε ρακόμελο

Καταχωρήθηκε στις 16/05/11

6 Ψήφοι Ψήφισε

Μαρινάρεις το μέσα σε λάδι, σκορδάκι, μπούκοβο και ρακόμελο για κανένα δίωρο (αν θέλεις και λιγότερο). Βάζεις το κρέας στο τηγάνι να ασπρίσει με πράσο και κρεμμυδάκι φρέσκο και σβήνεις με ρακόμελο. Μόλις πάρει μια βράση ...

Διάβασε τη συνταγή στο https://mikrikouzina.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!