Χοιρινή τηγανιά με θυμάρι, μπέικον και σάλτσα μουστάρδας...

Καταχωρήθηκε στις 12/10/12

4 Ψήφοι Ψήφισε

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι προσαρμοσμένη από το περιοδικό "OLIVE" του Οκτωβρίου 2012, αλλά νομίζω ότι της άλλαξα τόσο τα δεδομένα που μόνον κάποια υλικά έμειναν ίδια. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε και ψαρονέφρι αλλά εγώ, ήδη, είχα στον καταψύκτη τηγανιά οπότε την χρησιμοποίησα. Πάντως, έγινε ένα έξοχο πιάτο και γαρνιρισμένο με ρύζι και πουρέ πατάτας - κολοκύθας - καρότου, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις... με τη νοστιμιά του!!...

Διάβασε τη συνταγή στο https://tantekiki.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!