by admin

Χοιρινή τηγανιά με θυμάρι, μπέικον και σάλτσα μουστάρδας...

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η συγκεκριμένη συνταγή είναι προσαρμοσμένη από το περιοδικό "OLIVE" του Οκτωβρίου 2012, αλλά νομίζω ότι της άλλαξα τόσο τα δεδομένα που μόνον κάποια υλικά έμειναν ίδια. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε και ψαρονέφρι αλλά εγώ, ήδη, είχα στον καταψύκτη τηγανιά οπότε την χρησιμοποίησα. Πάντως, έγινε ένα έξοχο πιάτο και γαρνιρισμένο με ρύζι και πουρέ πατάτας - κολοκύθας - καρότου, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις... με τη νοστιμιά του!!...
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινή τηγανιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το tantekiki.blogspot.com