by admin

Χοιρινό µε ζοχούς φρικασέ

5 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ζοχοί. Βρίσκονται παντού, σε χωράφια, κήπους, αυλές, όχθες, ακόμη και ανάμεσα στις πλάκες των πεζοδρομίων της Αθήνας. Τα τρυφερά τους φύλλα τρώγονται βραστά με λάδι και λεμόνι, ενώ κάνουν και ωραίο φρικασέ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.homefood.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό, χοιρινό φρικασέ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.homefood.gr