by admin

Χοιρινό φιλέτο μενταγιόν με προσούτο Πάρμας και σαφράν

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά: 40 γρ. ελαιόλαδο 500 γρ. ψαρονέφρι αλεύρι για αλεύρωμα 70 γρ. φρέσκα μανιτάρια 40 γρ. πιπεριά πράσινη 40 γρ. κρεμμύδι ξερό 30 γρ. προσούτο Πάρμας 30 γρ. τυρί καπνιστό (Μετσοβόνε) 10 γρ. πάστα θυμαριού λίγο κρόκο Κοζάνης 200 γρ. φρέσκια κρέμα γάλακτος 70 γρ. λευκό κρασί αρετσίνωτο...
Διάβασε τη συνταγή στο greekcook.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινό, χοιρινό φιλέτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το greekcook.gr