ΧΟΙΡΙΝΟ ΓΙΑΧΝΙ ΜΕ ΚΟΛΟΚΑΣΙ // TARO STUFATO CON SPALLA DI MAIALE

Καταχωρήθηκε στις 09/11/19

1 Ψήφοι Ψήφισε

Πάντα είχα την περιέργεια να δοκιμάσω και το κολοκάσι, για το οποίο είχα ακούσει ενθουσιώδη σχόλια από τους κύπριους φίλους μου! Δυσεύρετο στην Ελλάδα, ίσως το πετύχετε σε κάποια μεγάλα σούπερ μάρκετ ή μανάβικα που φέρνουν είδη εισαγωγής.Η συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα, είναι μάλλον η πιο κλασσική της κυπριακής κουζίνας για το κολοκάσι και μου την παραχώρησε η φίλη Γιάννα Λοϊζου. Άλλαξα λίγο τον τρόπο μαγειρέματος και προτίμησα να βράσω πρώτα το κρέας ξεχωριστά, από φόβο να μην παραβράσει το κολοκάσι. Η συνταγή αναφέρει χυμό ντομάτας και όχι σάλτσα

Διάβασε τη συνταγή στο https://illaboratoriodimmskg.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!