ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ

Καταχωρήθηκε στις 12/01/14

1 Ψήφοι Ψήφισε

Τους καλοκαιρινούς μήνες που τα φρέσκα φασολάκια αφθονούν, μεταξύ άλλων φροντίζουμε να προμηθευτούμε και φασόλια χάντρες τα οποία τα βάζουμε στην κατάψυξη για να τα χρησιμοποιήσουμε το χειμώνα. Είναι πολύ πιο βολικά από τα ξερά καθώς δε χρειάζονται μούλιασμα και μπορούν να μαγειρευτούν άμεσα! Σήμερα χρησιμοποιήσαμε τα κατεψυγμένα μας φασόλια για μια συνταγή με χοιρινό πολύ αγαπημένη και πολύ χορταστική, που μάλιστα προσφέρεται για τις πιο κρύες χειμωνιάτικες μέρες! Παρόμοια με το κοκκινιστό μοσχάρι με τα φασόλια που έχουμε ήδη αναρτήσει, αλλά ταυτόχρονα διαφορετική! Δοκιμάστε τις και τις δύο. Θα ενθουσιαστείτε! ...

Διάβασε τη συνταγή στο http://shogunkitchen.blogspot.com

Περισσότερες συνταγές

Άλλες συνταγές


Σχετικές αναζητήσεις



Πόσο ευχαριστημένος είσαι από την επίσκεψή σου στον Συνταγούλη;

Στείλε μας το σχόλιό σου!

Η γνώμη σου!